SafeSense+ Eğitim Platformumuz Hazır

SafeSense+ Eğitim Platformumuz Hazır

“Yeşil Çalışma Ortamlarında İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitim kursumuzun başladığını duyurmaktan gurur duyarız.

SAFESENS+ projesi Etkileşimli Çevrimiçi Öğrenme Ortamı, Müfredat ve Araç Seti hazır! Herkes ürünlerimizi test etmeye ve onları daha da iyi hale getirmemize yardımcı olmaya davetlidir.

Eğitim, farklı oyunlar, sınavlar, videolar ve diğer kaynaklar aracılığıyla belirli beceriler ve bilgiler kazanmanıza yardımcı olacak 8 modül ve çok sayıda araçtan oluşmaktadır:

  • Yeşil ve dijital işlerle ilgili mesleki risk değerlendirmesi. Yeşil ve dijital dönüşüm için mesleki kültürün artırılması
  • Çalışanların farkındalığını artırmak ve yaralanmaları, kazaları veya ramak kala olayları bildirmek için kolay erişim sağlamak amacıyla dijital teknolojilerin kullanıldığı Güvenlik Olayı Raporlama
  • İSG ve Çevre Sağlığı ve Güvenliği (ÇSG) Yönetim Yazılımlarında Dijitalleşme
  • İşyerlerinde ergonomi uygulamalarının dijital platformlar üzerinden kural ve düzenlemeleri
  • İş güvenliği ve sağlığı bağlamında yeşil çalışma ortamları ve bu alandaki diğer önemli konular.

Eğitim İngilizce ve (belirli bölümlerde) Bulgarca, Yunanca, İtalyanca, İspanyolca ve Türkçe dillerinde mevcuttur.

Eğitime https://e-learning.safesenseplus.eu/ adresinden ücretsiz olarak erişilebilirsiniz. Sertifika talebiniz olursa kayıt olmanız gerekmektedir.(Kayıt rehberine BURADAN ulaşabilirsiniz.) Aldığınız her modül için katılım Sertifikası ve tüm modülleri tamamlayıp final sınavını geçmeniz durumunda Başarı Sertifikası hakkınız vardır. (yalnızca İngilizce olarak mevcuttur).

SAFESENS+ dünyasında keyifli bir yolculuk geçirmenizi dileriz.